joi, 4 iunie 2015

Curs practic cameramani-fotoreporteri cu prof Misu Ionescu, la Scoala Nationala de Jurnalism Media Fem

Citeva imagini de la Cursul Practic, Scoala Nationala de Jurnalism "Media Fem", sectia cameramani-fotoreporteri, 4 iun 2015, grupa 3, cu prof Misu Ionescu:




Si acum...cel mai cum-se-cade om din Scoala de Jurnalism Media Fem {nu l-am vazut niciodata CRIZAT, chiar daca noi, neispravitele, facem gafe la greu!!!, si nah`, sculili așelea -din Platou- costî cîtiva pestelci di parali (euroi)!!, iar el, dl Silviu -sper ca nu l-am botezat!!!, ca are de-astepat pina la Paștile..Blajinilor!!!- cam e raspunzator si bun de plata daca noi stricam ceva pe-acolo.}. 
A cam strigat azi la mine, din regie: "Camera doi, mai strins!!; camera 2, vezi ca ai prea mult luft deasupra!!: camera 2!!!, nu mai misca..camera!, fixeaza-i.."frecția” (scuzati, dar e un termen al naibii de...TEHNIC in Platurile de filmare!!!) si lasa-o exact asa cum ai fixat-o!!; camera 2 m-auzi?? (da, io v-aud, dar...am ceva probl la casca!!; dumnealui nu ma auzea...hah!; ce sa-i faci, la casca aia nu functiona...”frecția”. Plus ca LUFTUL pe care mi-l tot reclama, se datora si faptului ca REPORTERITA se fîțîia -mutîndu-se de pe-un picior pe altul; deh, emoția!!- mai ceva decît ”frecția” de la camera si, in plus, camera avind pe ea si Prompter, dupa ce-o fixezi la anumite standarde -a se citi: încadraturi-, din cauza greutatii prompterului, mai cade citeva grade, creind probleme ce tin de estetica încadraturii...). Da, a strigat! Dar..TONUL face muzica...bine-placuta..urechilor! felicitari pt omenie, dle Silviu! (Chiar daca v-am botezat cumva, o sa dau, nu un miel tocmai la Pastile Blajinilor, ci o..BERE! Inclusiv pt STRES!!!)
Iata-l pe împricinat:
Nu-i cea mai reusita fotografie, dar, nici POZA nu-i pot zice! E, in schimb, o amintire frumoasa de la cursurile Scolii Nationale de Jurnalism!

Va urma...

Antoaneta Radoi, cursant Grupa 3, cameramani-fotoreporteri                                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu